CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT خواص خوردن عناب با چای

Considerations To Know About خواص خوردن عناب با چای

Considerations To Know About خواص خوردن عناب با چای

Blog Article

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند.  برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیه‌ی پزشک نباید عناب مصرف کنند.

در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاته‌کردن (به دام انداختن) یون‌های فلزی بوده و از خود فعالیت آنتی‌اکسیدانی نشان می‌دهند.

عناب درخت کوتاه یا متوسطی دارد و ارتفاع آن حدود ۵ تا ۷ متر است. درخت عناب سرشاخه‌های انبوه و تیغ‌داری است.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارتباط عناب و دیابت مقاله خواص عناب برای دیابت را مطالعه کنید.

می‌توانید از عناب به عنوان چای و دمنوش استفاده کنید. به این صورت که میوه‌های ترک‌خورده عناب را مانند چای معمولی دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

عناب خوشمزه و خوش عطری که میل می‌کنید معروف است به خرمای سرخ یا خرمای چینی. خواص عناب تازه خلاصه شده است در کالری پایین و فیبر زیاد که در کنار دیگر مواد مغذی و معدنی می‌تواند یک میان وعده عالی به حساب بیاید.

خوردن عناب به سلامت قلب شما کمک بسیاری می‌کند، زیرا دارای موادی است که برای قلب و بهبود کارکرد آن لازم و مفید هستند. این میوه دارای مقدار بسیار مطلوبی از پتاسیم و سدیم است که باعث روان‌سازی مسیر حرکت خون و جلوگیری از ایجاد فشار خون می‌شود.

بنابراین بهتر است با مصرف به اندازه‌ی این میوه از بروز عوارض عناب برای مردان پیشگیری کنید.

عناب معمولاً در فراورده‌های غذایی استفاده می‌شود. هیچ‌گونه اطلاعات معتبری در رابطه با بی‌خطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.

اگرچه، منابع و تحقیقات انجام‌شده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمی‌توان با قطعیت دراین‌باره نظر داد.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

همچنین خواص چای عناب و دارچین به خاطر پتاسیم بالا و سدیم کم، رگ‌های خونی را شل کرده و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

Report this page